Informatii retur

Clientul va suporta costurile legate de returnarea produsului, excepție făcând cazul în care returnarea se face pentru deficiențe calitative ale produsului imputabile Vânzătorului. Deasemenea Clientul trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.


Notificarea de returnare se face la adresa de mail administrativ@beautyone.ro în care vă rugăm să specificați numărul comenzii și produsul pe care doriți să-l returnați sau completand formularul online de retur.


Returnarea produselor se va face la adresa Bld. Libertatii nr 22, bloc 102, parter, spatiu comercial, Bucuresti.


Vor fi refuzate la returnare coletele care conțin produse în altă stare decât cea în care au fost livrate, precum si cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare.


Nu se acceptă returul produselor Cosmetice, a celor din categoria de ingrijire personala dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.


La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate, în caz contrar acesta va fi refuzat.


In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:


  • pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin virament bancar in contul clientului.
  • pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar.
  • pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.

Formular de retur